Account pauzeren en veiligheid

Privacy

Op de website kan je nu lezen hoe jouw gegevens beschermd zijn en wat er mee gebeurd.  In het kort: wij doen eigenlijk niks met jouw gegevens. Enkel de computer gebruikt deze om jou te helpen bij het vinden van een klant of hulp in de buurt door de gegevens te vergelijken en dan aan die klanten de gegevens  van hulpen te tonen. Zelf bepaal je in de privacy settings wat je wel en niet laat zien.

Pauzeren of sluiten van jouw account

Nieuw is de mogelijkheid om jouw account tijdelijk te stoppen of helemaal te verwijderen.

Bij pauzeren ben je tijdelijk helemaal niet meer vindbaar, ontvang je geen berichten en zijn jouw advertenties ook niet zichtbaar. Je kan deze gemakkelijk weer actief maken. Bij de volgende keer inloggen nadat je gekozen hebt voor pauzeren wordt je daar ook naar gevraagd.

Bij verwijderen  worden al jouw gegevens overschreven zodat deze helemaal foetsie zijn en niet meer te herstellen. Dan moet je jouw gegevens opnieuw invoeren om de website weer te gebruiken

Nadat je ingelogd bent kan je klikken op jouw icoon rechts in het scherm en dan onder andere kiezen voor account pauzeren of verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *