WIN: Een overnachting in het LLoyd Hotel

 

Meld je aan op huishoudelijke-hulp.nl en win een overnachting met ontbijt in dit hotel

Lloyd Hotel: nieuwe belevingen in een historisch Amsterdams Hotel boordevol geschiedenis.

 

Aan de zuidoever van de IJhaven in Amsterdam staat vol trost Het Lloyd Hotel over het water te kijken. Het is  alsof het nog steeds de vele emigranten nakijkt die sinds 1921 vanuit dit hotel de wijde wereld in zijn getrokken om een beter leven te vinden. Nu biedt het  artistieke Lloyd Hotel ruimte aan vele toeristen die vanuit de hele wereld naar Amsterdam komen.

Juan Pescador

Net als “het Lloyd” heeft Juan Pescador iets met historie en vernieuwing en de hele wereld. Dat particulieren elkaar helpen en diensten bieden gebeurt al heel lang. Maar nu gaat Juan Pescador het wereldwijd ondersteunen middels een handig systeem dat helemaal gemaakt is vanuit de behoefte van de klant en hulp.

Om te vieren dat wij de eerste stappen hebben gezet verloten we onder drie personen die zich voor 20 maart a.s. gratis inschrijven op onze website huishoudelijke-hulp.nl  een overnachting aan met ontbijt in het Lloyd Hotel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *